Napi Evangélium

Szent Pál apostol a filippiekhez írt levelében fogalmazza meg a következő buzdítást:

„Éljetek méltón Krisztus evangéliumához!” (Fil 1,27).
"Aki hallgatja szavamat, és tettekre is váltja, az okos emberhez hasonlít,
aki sziklára építette a házát." (Mt 7, 24)


Olvassuk minden nap az evangéliumot.


_____________________________________________________________________________Horváth István Sándor atyától kapott levelet teszem közzé, akire sok szeretettel gondolok ismeretlen ismerősként, hogy minél többen értesüljünk a lehetőségekről és olvassuk a napi evangéliumot.
FKATI


Kedves Katalin!

2013. július 9-én 9. születésnapját ünnepli az e-vangélium, amely 2004-ben ezen a napon indult. Örülök, hogy Ön is tagja levelezőlistánknak és naponta olvassa az e-vangéliumot.

Egy kis rövid történeti áttekintés: Kezdetben csak az evangéliumot küldtem, majd 2005-től már az elmélkedés és az ima is része lett a lelki csomagnak. 2006-ban indult az imakérés lehetősége. 2007-től egyházi honlapokba is beépíthetővé tettük napi automatikus frissítéssel. 2011-ben indult a saját honlap, az evangelium365.hu. 2012-ben hallgathatóvá tettük a napi szövegeket, s végül 2013-ban már okostelefon alkalmazás készült IOS és android rendszerekre.

Az e-mail listának jelenleg több mint 35 ezer tagja van, s ha ehhez hozzáadjuk a honlapok olvasóit és az okostelefon alkalmazást használókat, akkor naponta kb. 100 ezer személyhez jut el az e-vangélium. Megközelítőleg 58 millió e-mail üzenet került elküldésre az e-vangéliummal az évek során.

Istennek legyen hála! És köszönet jár mindazoknak, akik az üzemeltetést és a folyamatos fejlesztést adományaikkal támogatták, támogatják. Evangelizációs tevékenységeiMről és a támogatási lehetőségekről információ itt található: http://www.evangelium365.hu/tamogatas

Köszönetemet fejezem ki azoknak is, akik barátaiknak, ismerőseiknek javasolják a feliratkozást, ezzel is segítve az evangélium hirdetését. (Feliratkozás: www.evangelium365.hu)

A 10. születésnapra tervezem egy okostelefonokon és táblagépeken használható képes gyermekbiblia készítését, amely egyaránt lesz olvasható és hallgatható.

Szeretettel: István atya - Horváth István Sándor

2013. július 8.


_____________________________________________________________________________